Post by tracgisniternhson on Mar 1, 2022 3:25:58 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ LOST in Blue (Global) 2022 version ▞▞▞
Eddig remek játék, csak azt kívánom, bárcsak lenne egyszerűbb módja a kristályok megszerzésére anélkül, hogy tényleges pénzt költenének rá
A felszerelésem folyamatosan tönkremegy, valahányszor a Glaiser régióba megyek, egy csomó pénzt kell költened, hogy játszhass ezzel a játékkal, ez nem fair, mert igazán élvezem ezt a játékot
Szórakoztam a játék felfedezésével, de csak problémám van a barátom táborának keresésével, és nem találtam semmit, ami ezzel kapcsolatos. Remélem, a fejlesztő megoldja ezt a problémát, és könnyebbé teszi a tábor megtalálását, amelyhez csatlakozni szeretnénk. Ennek ellenére köszönjük, hogy létrehozta ezt a szórakoztató játékot!
Fasza
Eddig nem rossz
5 csillagosra értékeltem, de mivel többet játszottam a játékon kívül, mint a szerveren leállt, lekapcsolt állapotban, ez egy rohadt kellemetlenség, kérlek, meg tudod oldani, mivel jó játék, különben Csak elegem lesz és eltávolítom,
Szeretem ezt a játékot, de ez a játék lemeríti az akkumulátort, és a mobilom nagy mennyiségű akkumulátort veszít a játék közben, kérjük, javítsa ki.
Nem ertem egyszeruen 45 szint fole nem enged lepni mi en ek az oka? Mar vagy 4szintel meghaladtam sot xp sem jonnek megkene mostmar csinalni
Elég rajnak tünik
A játékban rengeteg lehetőség rejlik, de még sok munkára és fejlesztésre van szüksége. Valamint nagyon jó lenne, ha megkönnyítené a létesítmények, falak, padlók stb. átrendezését, mert én nehezen csinálom. Emlékszem, a Clash of Clans-ben (meg lehet nézni, hogyan csinálták), sokkal könnyebb volt.
Minden percét élvezem, amikor játszom. A játék minden aspektusa: a mozgás, a történet, a küldetések stb. elérhetőek, és lefoglalnak, de olyan problémába ütköztem, aminek a végén fel kell lépnem. A Home Invasion küldetés a fő küldetés része, így nincs más dolgod, mint megtenni, mivel nem tudsz továbblépni anélkül, hogy előbb befejeznéd.Tudom, hogy 12 órás fegyverszünetet vásárolhat 300 gyémántért, vagy 600-at egy 24 órásért. De nem akarom tönkretenni valakinek a munkáját, amibe időt és pénzt fektet. És biztosan nem akarom, hogy elpusztítsák az enyémet. Ha az enyém hol elpusztul, tudom, hogy nem térnék vissza. Nincs pénzem visszatenni rá. Kérem, találjon ki egy jobb lehetőséget, mint a fegyverszünet. Esetleg opcionális küldetéssé tegye? Tudom, hogy sok játékos nem elégedett a jelenlegi megoldással, amelyet Ön talált ki. A fegyverszünet a legtöbbünk számára drága, és néhányunk nem akarja tönkretenni mások munkáját. Köszönöm, hogy meghallgattál minket.
LOST in Blue (Global) Adventure nwf
Ez egy kiváló játék. De tele van frissítésekkel. 😬
A valaha volt legrosszabb játék sokat késik, szó szerint csak ez a játék van a maffiámban. 4gb ram és nem működik..... Valahányszor megyek az üdvösségvárosba, elkezd lemaradni, és ha arénában játszom, a játék újraindul, ezért mindig veszítek... Mindig akkor nyitja meg az alkalmazást, ha már majdnem halott ... És a végtelen frissítések és az erőforrások néhány percenként mindig újrakezdik a letöltést 0%-ról. .... A koncepció a szó megáll, hogy ne lea a játék, de az alkalmazás minősége teljes szemetet
Szép játék, tele új funkciókkal és felfedezésre váró küldetésekkel. Nem unatkozna könnyen, játék funkció rendben van, grafika, harci jellemzők készítés stb. nagyon tetszik
Szép napot mindenkinek! Remélem valaki tud nekem segíteni.. A tegnapi telefont váltottam, és az előző telefonon volt már elég fejlett karakterem és fiókom, valahogy nem tudnok belépni oda az új telefonról? Mert ahogy letöltöm és megnyitom kezdem egy másik játékot. Segítségeteket előre is köszönöm!
Mindig gyanakodj, amikor még egy képet sem tesznek fel a tényleges játékmenetről az Appstore-ban. Nem szeretném, ha az emberek véletlenül meglátnák az általuk letöltött sütivágó túlélési játékot. Ezzel csak tovább folytatódik a mobiljátékok hagyománya, hogy agyonvernek egy műfajt, miközben úgy tesznek, mintha az új és más. Kedvenc megjegyzés - "A grafika ugyanolyan jó, mint a konzol."
Ez valóban egy nagyszerű játék, de ha nem vagy gazdag, akkor semmiképpen sem nyerhet fegyvert egy rendezvényen, és ez az egyetlen módja annak, hogy szerezzen egy fegyvert, vagy fizessen 99,99 dollárt, legalább fegyvereket árulhatnának a fegyverboltban, de mindent, amit eladnak. lőszer van benne
1 csillag azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tudod felfrissíteni a hátizsákodat anélkül, hogy pénzt költenél, ami hülyeség, ha már nincs telepítve, már csak ezért is!
(Ez a játék szívás és időpocsékolás, a szerver percenként lekapcsol.) Megszerkesztem az első értékelésemet, mert látom a fejlesztő erőfeszítéseit, akikkel válaszolnak, és most sokkal jobb, ha legalább 15 perce van a kapcsolat leválasztása és gyors újrajelentkezés, köszönöm
RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® Action nugj
Elmegy...
Tetszik a játék és szívesen játszom. Androidom van, így a játék lassan mozgott, és nem alkalmas a telefonomra. Ezenkívül leállítja és bezárja az alkalmazást. Megpróbáltam újra lejátszani, de nem tölt be megfelelően.
5 napja kezdtem el ezt a játékot, és rajongója vagyok ennek a játéknak. Néhány dolgot kiemelek de a játék szerint a másik oldalról fog megnyílni 2 . a f*gyos erdőben való kötélmászás animációja zökkenőmentes, a megmentő város pedig pokolian elmarad (remélem megoldják). Sok játékkal játszottam, de ez a játék másfajta taktikát kínál. Hiszem, hogy a fejlesztők megoldják a problémákat
LOST in Blue (Global) Dobrodružné fnps
Ez egy klassz játék, de a többi játékhoz hasonlóan drágaköveket kell vásárolnod, akkor építened kell valami olyan eszközt, aminek a végén mindennapos razziát kapsz az otthonodban, így mindent, amit vásároltál és a házba tettél, és a ládákat ellopják a magasabb szintű játékosok. elkapják haza, még mindig lecsaphatnak, és megölnek, majd vigye el, ami a hátizsákjában van. Az arénában is, ha alacsonyabb szintű játékos vagy, egy magasabb szintű, jobb fegyverekkel és felszereléssel rendelkező játékossal találkozhatsz. Tájékoztatásul már több mint 200-at költöttem
LOST in Blue (Global) Dobrodružné gszp
A legújabb frissítés nagyon késik, annyira bosszantó. A csapat arénája nem szintenkénti mérkőzés, és csak a 94-es szint nyer. MINDENHOL LAKÁSA IS! EZÉRT A FENÉRE ISTEN VEZETÉKNEVE!
jó játék, és teljesen más, mint a többi túlélési játék, kivéve a játékért fizetett fizetést, magasabb, ha túljut az első néhány napon. nem mehetsz sehova, ha nem fizetsz.
Ez egy szórakoztató játék, sokféleképpen kezdheti el a szórakozást még f2p-n is. Azonban ez eljut arra a pontra, ahol már nem frissíthetsz, amíg nem teljesítesz olyan küldetéseket, amelyeket frissítened kell a győzelemhez! Szóval elakadtam a véletlenszerű kis küldetéseknél, és lehet, hogy ezen a ponton törölni fogom. Határozottan szórakoztató és érdemes játszani egy ideig.
Lejátszhatatlan. A joystick beragadt és nem tud mozogni.
Elég függőséget okoz. Eltelt néhány óra, és nem éreztem nyomást, hogy pénzt költsek. Ez egy szép változás a többi játékok állandó előugró ablakaihoz képest.
Remek játékot öltek meg kapzsi fejlesztők. A tárgyak tartóssága olyan alacsony, hogy a boss elleni küzdelemhez 6-7 epikus fegyverre van szükséged, amelyek mind 0-ra csökkennek. PayToWin
Eddig tetszik
Az ilyen típusú játékok némelyike még az alapvető dolgokat is bosszantóvá teszi a kivitelezést és a javítást, de ez a játék ezt szépen kiegyensúlyozza. Az Ingame vásárlásai kicsit drágák, de a játék nélkülük is szórakoztató
Valahányszor van frissítés, túl sok hibával találkoztam. Annyira mérges vagyok az erősebb raiderekre is, mert mindennap portyáznak a házadban, és nem tudod megállítani őket, hacsak el nem mennek. Túl sok anyagot vesztettem a portyázások miatt, és ezt utáltam. Pvp zónákban túl késés, és amikor a skilleket használom, hirtelen leáll.Tetszik ez a játék, de mostantól csak 2 csillagra értékelem a játékodat.
Jó játék. Szeretem a túlélőjáték műfajának ezt a változatát. Sok különböző dolog, mint a grafika, a karakterek, az eddigi történet. Bár még az elején vagyok.
Nagyszerű játék, ha abbahagyná, hogy kirúgjon, és azt mondja, frissítsem, ha nem található frissítés
A bekapcsolás nagyon zavaros és drága lett. És túl sokat adtak hozzá ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani vele. A fejlesztők kapzsisága teljesen tönkretette ezt a játékot.
Sziasztok! Tudná nekem segíteni valaki? A szigeten a házba össze kell szerelni valamit. Napok óta ezzel küzdök. Nem megy!
Jó játék!
Ha kifogy a tárhely az elemekhez, akkor probléma, ha egyszerre csak 1 dolgot építhet vagy frissíthet fizetés nélkül. Erre a játékra is nagyon drága az előfizetés.
SZERETEM A JÁTÉKOT. TELVE KALANDVAL. PÁR ÓRÁIG VOLT A JÁTÉK. AZÓTA JÁTSZOM. CSAK AMI MÁR KICSIT HIBÁS. TALÁN EZT NÉZZ MEG
Nem értem miért késik ennyire ez a játék. Ez egy jó idő, de nem érzem magam, hogy hosszú ideig elkötelezzem magam a játék mellett. Én is túl sok adatot foglalok el, és a grafikát nézve először el sem hittem.