Post by tracgisniternhson on Mar 1, 2022 3:29:00 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Παρακαλώ, μην το εγκαταστήσετε, όποτε πλησιάζετε αρκετά για να κερδίσετε, θα εμφανίζει καθαρό πρόβλημα ακόμα κι αν έχετε καλή σύνδεση δικτύου!!!!!!!.
ειναι πολυ εξερετικο κατεβαστετο παιδια δεν κωλαει καθολου
Φοβερό παιχνίδι.. αλλά υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. 1. Μη αυτόματα Ρυθμίσεις τοποθεσίας (το παιχνίδι δείχνει τη λάθος σημαία, ακόμη και η αλλαγή της τοποθεσίας του τηλεφώνου μου δεν μπορεί να την αλλάξει) & 2. Καθυστέρηση ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Συνήθως συμβαίνει αν και έχω καλή σύνδεση wifi)
Το καταπληκτικό και καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ. Πριν από αυτό το παιχνίδι είχα παίξει φυτά εναντίον ζόμπι και μετά από αυτό το παιχνίδι μου αρέσει πολύ το παιχνίδι στρατηγικής castle crush. Αλλά θέλω ένα πράγμα σε αυτό το παιχνίδι που δεν υπάρχει όπως άλλα μερικά παιχνίδια που προκλούνται στο διαδίκτυο όπως 8 μπιλιάρδο με φίλους, μέλη της οικογένειας και άλλα αγαπημένα πρόσωπα και το ταπεινό μου αίτημα είναι να προσθέσω αυτήν την επιλογή διαδικτυακής πρόκλησης και να προσκαλέσω σε φίλους, ψυχή συντρόφους και μέλη της οικογένειας.
Το πρώτο σε ολους είναι οτκ
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά η απληστία για χρήματα των προγραμματιστών του παιχνιδιού το σκότωσε για μένα. Βασικά μετά τα πρώτα επίπεδα πρέπει να πληρώσετε για να κερδίσετε. Λοιπόν... δεν έχει νόημα. Βρήκα ένα παρόμοιο παιχνίδι πολύ καλύτερο από αυτό.
Καλό απλά αυτό
Στείλτε γυμνά
Το μόνο λάθος με αυτό το παιχνίδι είναι ότι όποτε κάποιος έχει καλύτερα φύλλα, τότε εσείς. Γι' αυτό μισώ να αγοράζω σεντούκια από το κατάστημα ή πολύτιμους λίθους και άλλα. Μισώ πώς χάνω τρόπαια που πέρασα σαν για πάντα παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Τώρα σοβαρά.
Κάνεις αποκλεισμό του λογαριασμού μου χωρίς λόγο
Το να πάρεις ένα σεντούκι ανταμοιβής μετά από κάθε νίκη ήταν ωραίο, μέχρι να καταλάβεις ότι σε περιορίζει σε 5 σεντούκια και κάθε σεντούκι χρειάζεται τουλάχιστον 3 ώρες για να ξεκλειδωθεί. Ουσιαστικά μπορείτε να παίξετε 1 αγώνα κάθε 3 ώρες εκτός και αν χρησιμοποιείτε το νόμισμα μικροσυναλλαγής ($$$)
Είναι διασκεδαστικό, αλλά μόλις φτάσετε σε ένα ορισμένο σημείο, φτάνουν εκεί που έχετε κολλήσει στο επίπεδο πάνω-κάτω. Παίζοντας εναντίον παικτών με χαρτιά πολύ καλύτερα από τα δικά σας. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να περιμένετε αρκετές ημέρες για μικρές ανταμοιβές ή να πληρώσετε για νέες κάρτες (φυσικά με βάση το gacha).
Είναι πολύ ωραίο πώς λειτουργούν οι τράπουλες, και είναι το παιχνίδι του καθενός μέχρι να κερδίσουν τα ανώτερα φύλλα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να υπήρχε ήταν ένα 2 έναντι 2 και υπήρχε αυτή η ενημέρωση ή το σφάλμα που έκανε τα ποσά των καρτών στο στήθος μου πολύ αδύναμα που δεν μου αρέσει πολύ. Αυτά είναι τα μόνα πράγματα που μπορώ να σκεφτώ ότι είναι άσχημα.
Εξαιρετικό παιχνίδι, σημαντικό αρνητικό σημείο είναι ότι χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλος χρόνος για να αναπτυχθεί μια κάρτα. Μερικές φορές ο αντίπαλος αναπτύσσει 3-4 φύλλα n m ακόμα περιμένοντας το πρώτο. Εάν αυτό λυθεί, αυτό θα είναι ένα παιχνίδι 5 στα 5. @developers υπάρχουν εισροές;
Castle Crush:Epic Battle Strategie itw
Πολύ καλό αξίζει. Α το κατεβάζεται
Είναι περίεργο πώς έχω μια χρονική καθυστέρηση ή απλά δεν μπορώ να παίξω χαρτιά. Αλλά ποτέ δεν συμβαίνει όταν χάνεις μόνο όταν πρόκειται να κερδίσεις. Ένα πάντα εναντίον ανθρώπων με ρωσικές σημαίες. Απλά λέω.
Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Ίσως περισσότερο από άλλους που έχω παίξει, όπως το Clash Royale. Όχι πάρα πολλά για να διορθωθούν, απλώς δεν δίνω συνήθως 5 αστέρια.
ωραιο παιχνιδι αλλα μεχρι να φτασεις τα 1400. μετα εαν δεν πληρωσεις προχωρας παρα πολυ δυσκολα.
Το gameplay είναι το καλύτερο και για το είδος του παιχνιδιού που είναι ...έχει τόνους ενεργειών και η στρατηγική είναι χρυσός εδώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε πλάσμα έχει μια αδυναμία και όταν το καταλαβαίνεις γίνεται πολύ καλύτερο και λιγότερο απογοητευτικό
Ειναι τελειο👍👍👑🏴☠️
Αντιγραφη
Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε πραγματικά για να προχωρήσετε στο παιχνίδι, αν όχι, θα σας πάρει για πάντα για να φτάσετε κάπου
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά καθώς ανεβαίνετε επίπεδο αρχίζετε να παίζετε αγώνες με παίκτες με υψηλότερα επίπεδα που δεν μπορείτε να κερδίσετε. Αυτό είναι τόσο άδικο στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως δεν παίζω με τη σωστή τράπουλα, αλλά παρατήρησα ότι χρειάζονται τα χαρτιά μου για να φορτώσουν περισσότερα από τον ανταγωνιστή μου, έτσι και πάλι άδικα ταίριαζαν
Πραγματικά καλό παιχνίδι! Δεν το είχα ξανακούσει Δεν ξέρω γιατί. Αλλά το παίζω εδώ και λίγους μήνες. Δεν είναι το πιο εύκολο παιχνίδι αφού είναι ένα παιχνίδι με πληρωμή για να κερδίσετε. Αλλά περιλαμβάνει επίσης ΠΟΛΛΗ Στρατηγική. Μπορείτε να κερδίσετε αγώνες Απλώς μερικές φορές πρέπει να είστε έξυπνοι στην τοποθέτησή σας
Αυτό το παιχνίδι είναι στημένο. Μόλις φτάσετε στα επίπεδα "κύριο", επαναφέρεστε αυτόματα σε χαμηλότερο επίπεδο μετά το τέλος της "σεζόν". Έφτασα στο πρώτο επίπεδο χρυσού μία φορά και δεν μπόρεσα ποτέ να το ξαναφτιάξω γιατί συνεχίζω να κάνω επαναφορά. Ηλίθιο και άδικο! Επιπλέον, νομίζω ότι ορισμένοι από τους αντιπάλους μου σε επίπεδο master εξαπατούν. Νομίζω ότι ο αλγόριθμος του παιχνιδιού δίνει σε πολλούς από τους αντιπάλους μου ένα μικρό πλεονέκτημα για κάποιο λόγο.
Δεν μου άρεσε πολύ
Κάπως, όταν μου ζήτησε το όνομα του παιχνιδιού μου, η σύνδεση, που μέχρι τότε λειτουργούσε καλά, ξαφνικά έγινε ανώμαλη. Α, και σε μεταγενέστερα επίπεδα, οι κάρτες βομβών σταματούν να εμφανίζονται.
Μου αρέσει το παιχνίδι Απλώς δεν μου αρέσουν οι ασυνέπειες και ο κώδικας του παιχνιδιού μερικές φορές θα σας βάλει ενάντια σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που είναι αδύνατο να νικήσετε. Νιώθω ότι η ενημέρωση κάθε εβδομάδα είναι τρελή. Αλλά γενικά διασκεδάζω πολύ εδώ όλη μου η οικογένειά μου παίζει
Φίλε, είναι αστείο. Θα παίξω αγώνα και ο αντίπαλος ήταν 12 επιπέδου, οπότε πώς θα παίξω με έμπειρο παίκτη... Ελπίζω λοιπόν να καταλάβετε και παρακαλώ να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, αλλά είναι ένα απίστευτο παιχνίδι
캐슬가디언스:온라인 전략 게임 Castle Crush 전략 kdz
Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι! ΕΚΤΟΣ ΑΝ...δεν θέλετε να προχωρήσετε στα επόμενα επίπεδα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Όλα είναι ρυθμισμένα για να σηκώσουν το πορτοφόλι σας. Το να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο απαιτεί χρήματα ή πολλές φορές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί έξω που σου δίνουν πολύ καλύτερα vibes. Δεν υπάρχει τρόπος να φτάσετε στα υψηλότερα ύψη σε αυτό το παιχνίδι σε μια μέρα ή ακόμα και μια εβδομάδα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Θα κάνω όλους όσους γνωρίζω να περάσουν και να αφήσουν 1 αστέρι. #προφανώς ενοχλημένος
Το CastleCrush είναι εξαιρετικό παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μου παιχνίδι για Android για κινητά, αλλά χρειαζόμαστε ενημερώσεις και βοήθεια για δημιουργούς περιεχομένου όπως εγώ, παρακαλώ...
Πάντα άδικες αντιπαραθέσεις. Πολύ κακό παιχνίδι. Ο προγραμματιστής αυτού του παιχνιδιού δεν έχει νόημα να φτιάξει ένα παιχνίδι. Κατέστρεψε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρον.
Castle Crush:Epic Clash Chiến thuật wbah
Πολύ ωραιο
Εφ... είναι ωραίο
Δεν βλέπω το νόημα να έχεις τόσα πολλά φύλλα σε μια τράπουλα και έχεις μόνο 7 κουλοχέρηδες το πολύ. τουλάχιστον 10 κουλοχέρηδες ή κάτι τέτοιο. Επιπλέον, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι σας βάζει σε ένα πλέγμα. Αν κερδίζεις, είσαι καλός, αλλά αν χάσεις μία φορά, είναι κρίμα να επιστρέψεις στις νίκες. Μερικές φορές πρέπει να χάσω έως και 7 φορές για να μπορέσω να κερδίσω ξανά. επαίσχυντος!!!
Καλό παιχνίδι. Έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν από 2 χρόνια και μετά το απεγκατέστησα λόγω ενός προβλήματος. Το εγκαθιστώ ξανά, μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι αλλά εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Χρησιμοποιώ WiFi και η καθαρή μου ταχύτητα είναι υψηλή αλλά όποτε πάω για μάχη αρχίζει να ψάχνει στο net..τι είναι αυτό!!! Έχασα πολλές μάχες εκείνες που επρόκειτο να κερδίσω, αλλά εξαιτίας αυτού του προβλήματος πάντα έχανα. Με θυμώνει, είναι πραγματικά λυπηρό. Παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα
Προσοχή μπορεί να σας χαλάσει τη σικέβη
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά το piigybank μου ήταν γεμάτο, χρειάζεται 300 πετράδια και έχω 296 τότε θα ανοίξω το σεντούκι νίκης και θα μου δώσει μόνο 2 πετράδια γι' αυτό θα δώσω 3 αστέρια
G R E A T A N D U N I Q U E
Και πρέπει να περιμένετε από 3 έως 8 ώρες για να ανοίξετε 1 σεντούκι μέχρι την ώρα, άντε τώρα να τις ανοίξετε και τις 4 θέσεις μαζί και να μην πληρώσετε για να πάρετε πολύτιμους λίθους για να ανοίξετε ένα μπαούλο και να περιμένετε να ανοίξετε μόνο ένα και να παίξετε ξανά μετά
Αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό απολαυστικό παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι είμαι κοντά στο κάστρο 5 και ακόμα δεν έχω ούτε ένα θρυλικό, ξέρει κανείς από πού μπορείτε να πάρετε μια θρυλική κάρτα εκτός από τα κομμάτια του παζλ. Και από ποιο στήθος μπορείτε να πάρετε ένα θρυλικό.
Φοβερό παιχνίδι. Φτιάξτε το για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε πολύτιμους λίθους με ισοδύναμα μετρητών. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό όλων των εποχών! Τότε θα αλλάξω στα 5 αστέρια σίγουρα
Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στον παλιό μου λογαριασμό μου δείχνει πάντα ένα σημάδι wifi και μετά λέει απλώς ότι "δεν μπορείτε να συνδεθείτε, δοκιμάστε αργότερα". Ήμουν στο κάστρο 7. Μπορείτε να μου πείτε πώς να το φτιάξω γιατί μου πήρε 2 μήνες να παίζω συνέχεια για να φτάσω στο 7ο κάστρο
Sushi Roll 3D - Cooking ASMR Παιχνίδια προσομοίωσης duxo
Castle Crush:Epic Battle Strategické qet
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα για μένα που πάντα οι επαγγελματίες παίκτες έρχονται μόνο όταν πάω σε έναν αγώνα σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο επαγγελματίες παίκτες Η ταυτότητά μου είναι MX_RIKO GAME I cat πηγαίνει στο castle 4 μόνη της όταν πάω αγώνα θα με νικήσουν και νικήθηκε, παρακαλώ ρίξε μου αν λύσω αυτό σημαίνει ότι θα 5 αστέρια τώρα θα δώσω μόνο 2, παρακαλώ δώστε μου ρίψε παρακαλώ βοηθήστε με παρακαλώ
Λοιπόν έχω WiFi πενηντάρι και το σήμα μου με μέτρηση είναι 51 και μου λέει πολλές φορές ότι δεν έχω ίντερνετ βέβαια όταν βγάζει ότι δεν έχω ίντερνετ χάνω οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν πεθάνει από κορονοϊό . Δεν εξηγείται ένα χρόνο χωρίς ενημέρωση. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ παιχνίδι.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι 😊😊😊😊😻😻😻😙😙😙😙😙
Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια παρά το υψηλό ποσοστό αποσυνδέσεων στη μέση του παιχνιδιού. Ξέρετε, εκείνα στα οποία αρχίζετε να κατατροπώνετε τον αντίπαλο, και μετά όλα τα cast επιστρέφουν συνεχώς στα χαρτιά σας, όσες φορές κι αν τα πετάξετε μέχρι να χάσετε, επειδή ο σύνδεσμος είναι νεκρός. Μόλις πήρα δύο στη σειρά.