Post by tracgisniternhson on Mar 1, 2022 3:10:52 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice glitch sve ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2022 version ▞▞▞
Loša igra. Ne sviđa mi se ova igra.
Jungle Adventures 3 Dobrodružné aclr
Za malu djecu
MNK
Čestitamo💗💗 svima jungle Adventures 50 milijuna preuzimanja. Moj život, tvoja sve avanture u džungli najbolja igra na play storeu. jako zanimljivo čekam dugo, molim vas da se potrudite i uskoro ažurirajte prirodnije i ljepše razine i šefa u džungli Adventures 3 🌈🌈🌈💗💗
o bože napokon sam ga pronašao. ova igra mi je jako nostalgija jer sam je igrao kad sam imao 5 godina. i sada, točno znam da sam ga opet dobio!!
To je tako nevjerojatna avantura i sviđa mi se ova igra jer su faze teške pa moramo biti pošteno i onda završiti faze da joj dajem 5 zvjezdica.
Vrlo loše jer je ovo online igra koja nije offline
Previše tvrdo. Ovo je stvarno neugodno. Mnogo sam puta pokušao prijeći tu razinu, ali nisam prošao. Ova igra je preteška za igranje. Ali u redu je, dat ću i 5 zvjezdica.
Super igrica
Vrlo je teško zatvoriti igru ili izaći sa zaslona.
Super
Jungle Adventures 3 Sarguzasht yfav
Flop igra! Dao bih joj 0 zvjezdica od 5. Igra ne reagira nakon razine 5.
Timijan
Jungle Adventures 3 Dobrodružné yalu
Vrlo dobra i ističe...ova igra je jako dobra za djecu i uči ih kako krenuti u avanturu
Malwarebytes prijavljuje vašu aplikaciju kao Adware, točnije Adware.Nineap.B. Ima li kakav komentar na ovo?
Posljednja faza u konačnom svijetu ima grešku. Šef nešto učini i vepar se zaglavi za tebe čak i u zraku i izgubiš život
navodite da je ovoj igri potrebno samo 18 MB za preuzimanje. Pokušao sam preuzeti, ali treba više. Nemam dovoljno 28 GB i želim izbrisati neke od svojih aplikacija.. Molimo objasnite?
Cat Bird 어드벤처 cpb
لعبة يدة ولكن رسومياتها أقل من رسوميات الجزء الثاني الثاني الثاني الثاني وأيضا وأيضا تصميم القوائم ليست بالجودة بالجودة بالجودة بيئن بيئة بيئة اللعب لا بأس بها. بالعموم تبقى لعبة يدة ولكن شخصيا أتطلع للع للع للعبة مغامرات مقاربة لهكذا نوع من الألعاب على الكونسل.
suzuukii from ugaandaa, preuzmite novu igru baike
To je prekrasna igra
Igra Osm koju svi ljudi preuzimaju
Dobra je aplikacija za djecu, a ne za odrasle
jako sam se zabavio ova igra je nevjerojatna..pa bok dosadi 😍
LOŠE
Da Ova igra je dobra
Ne bih mogao većinu vremena izvan mreže mrzim to. Nekoliko puta nakon prelaska 5-5-3 visi i automatski se zaustavlja i pročitao sam igraj igru 5-5
Dobra igra, ali bez avanture, nakon nekog vremena postaje dosadno
vrlo variraju izgubljene igre
Stvarno lijepo, lako se igra i preuzima u isto vrijeme❤ Stvarno volim ovu igru. Dakle, preuzmite ovo i igrajte da vam ne bude dosadno kod kuće.
Najbilja
Igra je vrlo zanimljiva i uzbudljiva, stvarno uživam igrati ovu igru, grafika je nevjerojatna i sve je savršeno, samo tako nastavite.
Jungle Adventures 3 ጀብዱ ylwo
Odvojite vrijeme za učitavanje
Budite spremni na prisiljavanje da gledate oglase, ali nikada ne dobijete nagradu..
S B
Ovo je za mene nova igra, mislim da je ovo još jedna uzbudljiva i zabavna igra u kojoj ću uživati svaki put kad god je budem igrao, vrijeme će mi proći a da ne znam.
Vrlo dosadna igra
Savršenstvo. Mnogo razina... Malo prostora... Prihvatljiva grafička zabava!
To je mahinay signal!!! u redu!
Dobro opremljena igra, ali jedna loša stvar u vezi s njom je što nakon igranja nekih razina ne možete isključiti internet
Sheeters... bez razloga,,osim da vas prisile da kupite više moći,,na kraju faze 4 ne možete više ići dalje...onda vas gazda pojede...Zašto...?
Ne zanima me ova igra
Yh ..........
Koi preuzimanje mat karna
Loša igra
Odlicno neznam stvarno sta da kazem💓
Platio sam da se riješim reklama, ali još uvijek moram pogledati oglas da dobijem pojačanja. Neprihvatljivo. Odgovori očito nisu podržani, pa moram urediti svoju recenziju da bih odgovorio. Oglasi ostaju uključeni tijekom igranja; Ne govorim o početku razine. Nadamo se da je greška i da će je popraviti.Ova igra se stalno vraća na početak koji nikad nije navikla na ono što joj se dogodilo, prije sam volio ovu igru, ali više ne, molim vas vratite je u normalu ovo se događa kada ste izvan mreže i zatvorite igru, završio sam igru i ponovno pokrenuo igru mi se jako svidjela, ali od tada se stalno vraća na razinu 1.
Super igra i svi ju morate probat
Jako loša igra
Nijedan šef ne izlazi na kraju. Samo glazba za slušanje?